Hej igen!

Hej vad roligt att ni hängde med mig! 🙂 Har tusen saker som behöver fixas, vet dock inte om jag tycker om designen eller inte, kan vara ganska snyggt att bara ha den såhär enkel men vi får se behöver suga på den karamellen ett tag. 😉 Kan dock redan nu säga att uppdateringen kommer vara som vanligt, dagens inspo på morgonen med något åsiktsinlägg vid lunch och ett eller två inlägg till på eftermiddagen/kvällen. 🙂

Kan förresten meddela att jag överlevde skiddagen idag med skolan även om det var på håret. 😉 Min kompis drog nämligen med mig till svarta backen, gick helt okej första gången men andra gången ramlade jag och gled ner för halva backen då det var såpass brant, vi båda låg och skrattade så tårarna rann då det såg för jäkla roligt ut, tur att det inte var så många som såg. 😉

IMG_3584

Nu ska jag sätta mig och skriva ihop något inlägg tills i morgon så hörs vi, grymt taggad på detta asså! ♥

You may also like

11 kommentarer

  1. Gud vad kul att du har börjat blogga här! Om jag fortfarande skulle ha bloggat på nouw skulle jag också ha i åtanke att flytta till denna portal faktiskt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *