Saker som jag letar efter hos en tränare

♥ Aktivitet.Det värsta jag vet är när en tränare står tyst i ett hörn, var det bra eller dåligt? Jag vill ha en tränare som är på mig hela tiden, Madde höj handen, mer tempo, mer ben, mindre hand, blicken! Det är så jag utvecklas.

♥ Erfarenhet. Jag vill har en tränare som har varit dit jag vill komma, förstår ni? Jag vill hoppa höga klasser och att då ha en tränare som faktiskt varit där och vet vad som krävs för att ta sig dit är en stor fördel enligt mig.

Engagemang. Då jag provred flera olika ponnyer vid den här tiden förra året fanns Victoria och Fanny alltid där och tog emot filmer och höll ögonen öppna för små guldkorn. Även när jag tävlat kollar dom gärna på filmer om det gått dåligt och det älskar jag!

♥ Motiverande.  Min tränare är mina största förebilder och dom ger mig som mycket inspiration och motivation och det är för mig en otroligt viktig punkt, att mina tränare ska ge mig motivation och vara en stor inspirationskälla.

IMG_2695-819x753

You may also like

11 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *