Sleepy eye

Trött? Ja tack! Efter en lång skoldag och tre timmar stall känns det i kroppen. 😉 Toy var heller inte jätte sugen på att jobba idag vilket inte gjorde allt så mycket lättare. ”hallå du där uppe vi rider ut, hundra andra saker att titta på!” Lyckades dock få honom lite mer konsternerad på mig och mina hjälper i slutet men valde att inte tjafsa, onödigt att dra upp massa när man märker att han hellre vill titta på annat, slutar oftast med att vi båda blir sura och arga på varandra…

I morgon då, stallet som vanligt, ska sorteras täcken i massor. Har fortfarande inte gått igenom alla Toys täcken, har ägt honom i snart ett år, hehe.. Alla hyllor i sadelkammaren är länsade då man bara sprungit fram och tillbaka för att försöka hitta någon bra matchning till vårat underbara svenska väder. Så i morgon ska allt gås igenom och det som behövs slängas ska slängas och det som behövs  lagas ska lagas, önska mig lycka till säger jag bara. 😉

IMG_3591 (2)

You may also like

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *