Party??

God morgon på er! 🙂 Har sovit som en liten gris i natt och det tog faktiskt inte emot när klockan ringde vid 05:30 för att gå upp och fixa stallet, var faktiskt riktigt mysigt att dra på sig en tjocktröja, tights, jacka, skor och gå ner till stallet. 🙂

Dagens planer är att städa stallet, rida och ta en powerwalk med Pia och Skrutten. Tänkte ringa en kompis och fråga om hon ville hitta på något men sen insåg jag att nej jag kommer inte orka stressa och försöka trycka in så mycket så möjligt, stressar hela veckorna med skolan och stallet, idag vill jag bara ta det lugnt.

Fick förresten en fråga om att hänga med och fira en kompis i kväll, sa ja men sen kom jag på att oj jag ska träna i morgon och vara i stallet klockan 7 så fick tyvärr avboka för som texten under min header säger, horses first, the rest later. 😉

_MG_8072

Härligt att ponnyn ser glad ut på prisutdelningarna i alla fall. 😉 

You may also like

15 kommentarer

  1. Vilken tjusig bild! 🙂
    Så skönt att känna att man har fått sova över och att alarmet inte alls störde dig på morgonen 🙂

    Sv: tack så mycket, den var riktigt god 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *