Work 4 it

Du vet den där gården du vill ha? Eller den där klassen du vill nolla? Du kommer inte få det av att sitta och dag drömma och klaga över att du inte har just det eller är just där. Du kommer inte få det av att strunta i markarbetespasset eller låta hästen stå när det regnar. Du kommer inte nå dit du vill av att sitta och önska, du får det av att jobba. Av att gå upp tidigt och jobba när andra sover. Du får det av att jobba så hårt att svetten rinner, tålamodet tryter, tårarna rinner och händerna blöder. Du får det av att inte ge upp när det tar emot, du får det av att resa dig igen efter att du har blivit ner slagen.

Så vad väntar du på? Vill du ha det så work for it och ge inte upp, för om du nu så gärna vill ha den där rosetten, vissa dina haters fel eller köpa den där gården kommer allt hårt jobb vara värt det i slutet.

large (39)

You may also like

5 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *