Shopping

Hello babes! 🙂 Kan börja inlägget med att säga att jag haft världens piss dag om jag ska vara 100% ärlig, inga träningar vilket betyder ingen tävling i helgen, surt men det är den bittra sanningen.. Ska dock försöka åka till Victoria nästa vecka så i April, då jävlar ska jag se till så att jag och Toy är på tävlingsbanorna igen! 😉

Annars då, var som sagt i Växjö med mamsen.Köpte lite presenter till min lillebror som fyller 10 år på Lördag fick också hem ett par ridtights från HÖÖKS och oh my vad sköna dom är, har allvarligt talat gått runt i dom sen jag kom hem, kommer slitas med hälsa kan jag lova. Kan förresten säga att jag använde mitt presentkort som jag vann på Karl Oscar cup i början av Augusti, bättre sent en aldrig eller vad säger man? 😉 (PS Hööks kan ni göra samma ridbyxor fast i vita så jag kan ha dom på tävling, tack på förhand!)2015882057116471126399_sbig

TB till Karl Oscar cup. Kommer ihåg att jag snapade vartenda fotbollskille jag kände och skrev ” Haha vi rider sönder era fotbollsplaner 🙂 ” då cupen hölls på en fotbollsarena, helt klart en tävling jag ska anmäla mig till i år! 🙂

You may also like

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *