”KÄFT! Vi lever i ett jämställt samhälle ”

Är det de ni 15 årig killar säger? Som aldrig känt rädslan av att ni kan bli indragen i en buske och våldtagen om ni går ute själv på stan efter klockan 18:00 som aldrig känt känslan av att shit jag kanske inte kommer få samma lön som mina framtida manliga kollegor för att jag föddes som tjej. Ni behöver inte lära er att inte bli våldtagna, ni behöver inte ens lära er att inte våldta. Idag ger jag en stor high five och världens största kram till ALLA kvinnor där ute, svarta,vita, lesbiska, bi, cis eller trans, vi äger och vi ska fortsätta jobba för ett jämställt samhälle där ingen kvinna ska behöva känna sig diskriminerad. Vill också ge en stor tumme upp till alla er killar där ute som respekterar kvinnor och faktiskt hyllar oss, ni är guld värda respekt till er!

Yey började inlägget med lite hyllning till alla mina girls där ute! 🙂 Ska faktiskt på Clara Henrys föreläsning om feminism  i morgon med min kompis, vi ska käka lite innan och det ska bli så kul, hoppas verkligen att jag kan hålla mig frisk.. Känner mig verkligen som den där bajs emojin och det var därför Toy bara fick vara ute och gå en runda idag dock var ju inte det super mysigt heller då han hellre ville jogga. Åt motsatta hållet, tror den beskrivningen räcker.

IMG_2699-819x810

Nu blir det att be en bön för att jag ska vara frisk i morgon och en dejt med kudden, vi hörs i morgon natti natti! 🙂 

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *