Clara Henry

Har precis lagt mig ner i sängen efter en fullspäckad dag. Skolan till 15:25 och sen en snabbis lunch på Max med min kompis och direkt efter det på föreläsning med Clara Henry. Super rolig och lärorik, handlade själv klart om mens och youtube vilket var riktigt intressant. 🙂

Har faktiskt för första gången på evigheter haft hästledigt vilket känns jävligt skumt, har inte ens varit i stallet idag, kliar i fingrarna om man säger så. 😉

IMG_3269

Nu ska jag släcka ner och säga godnatt, är så sjukt trött och dö förkyld, är inte säker på att det blir skola för mig i morgon men vi får se hur jag mår, tar dagarna lite som dom kommer nu och det märks verkligen på hela mitt liv, måste strukturera upp mig lite nu!

You may also like

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *