Mina tränare

Jag har två toppen tränare, Fanny och Victoria. Fanny är en tjej lite över tjugo som har hoppat Falsterbo och utbildat flera fin hästar, ser ni någon som heter af Östra hult är det troligtvis en utav deras hästar. Hon är helt klart världens bästa tränare som tog mig från att vara en helt okej ryttare till att bli hundra gånger bättre och jag lär mig mer och mer av henne från varje träningspass.

Victoria är obeskrivlig. Hon är en person som varje dag ger mig motivation och inspiration att fortsätta. Hon tävlade flest hästar i Falsterbo för något år sedan (15 st) och har tävlat unghäst VM. Hon kan helt klart vad hon pratar om och även hon har gjort mig till en mycket bättre ryttare som ser ridning på ett helt annat sätt och det som jag älskar mest, hon lever inte på något gammalt familjenamn, ridhuset, skrittmaskinen och paddocken hon har hon jobbat ihop själv från bottnen och det får mig att tro att alla kan lyckas!

IMG_3578

(Tack för inläggstipset Linn 😉 ) 

You may also like

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *