Stallet!

Är lyrisk, ska bege mig ner till stallet där jag inte varit på tre dagar. Herre gud… Känns helt sinnessjukt. Stallet är jag i minst en timme om dagen och nu har jag knappt sett hästarna. Känner mig förövrigt helt isolerad från världen, har inte sett någon annan än min familj och det har fått mig att inse att ja jag skulle bli ett freak om jag var isolerad från omgivningen ett år eller två. 😉

Ska sätta mig och skriva något ordentligt nu måste bara hitta inspirationen.Är jag inte sur, glad, arg, ledsen eller irriterad då kan jag inte skriva ett ordentligt inlägg med massor av åsikter och känslor, finns inte på kartan men som sagt ska försöka, har dock lite blogg torka så har ni några tips får ni mer än gärna säga till, ämnen på åsiktsinlägg hade varit toppen, vill skriva men vet inte vad. IMG_2701-819x591

You may also like

6 kommentarer

  1. Jag hade gärna läst lite inlägg om dina åsikter kring hästutrustning så som bett, olika träns, din åsikt om spö och sporrar t.ex. Vad du hissar och dissar.
    Sen en favorit är ju bloggtips, jag älskar att höra andras favoriter på bloggar! 🙂

    Jag behöver också tips så kom gärna med förslag! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *