Nästa vecka = bloggens vecka

Efter världens sämsta vecka när det gäller bloggen kommer det förbättras och det kan jag garantera då jag idag suttit och skrivit två inlägg till varje dag. Åsiktsinlägg, favoritbloggar och utrustning, bara några av de inläggen som kommer, kan hända att det kommer en video på fredag också, men vem vet. 😉

Red för första gången idag. Min ben säger jag bara, var så andfådd, hade ont i armarna och kände inte benen.Det hade gått en kvart…, Det där är inte bra alltså. Jag krävde iallafall inget utav honom då vi båda var lite ur form, flyttade lite för att  mjuka upp honom och lät honom sträcka ut galoppen ordentligt på ängen vilket han tyckte var toppen kul. 🙂 Är förresten så taggad då det förhoppningsvis blir träning för Victoria på Torsdag! Ska bli så kul att lasta på Toy slänga in allt i transporten och få åka i väg och rida i ett ordentligt ridhus och få massor av nya tips, längtar. 🙂

IMG_3577 (2)

Nu ska jag dränka min Söndagsångest i youtube, weheartit och varmchoklad med kanel, vi hörs i morgon. 

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *