Sol!

ÄNTLIGEN har våren börjat komma! 🙂 Har varit super fint väder i flera dagar nu och har kunnat rida vid fem/sex tiden utan massa reflexer och pannlampor, finally! 🙂 Väntar dock på att vädret ska skratta mig i ansiktet och slå om totalt men fram tills dess så njuter jag maximalt.

Den här dagen har varit väldigt blandad. Det är en sån där dag man inte riktigt vet om man ska hata eller älska. Vädret har varit toppen, stallet har varit toppen, men resten njae.. The drama i F**king everywhere. Till er som tror att skaffa killkompisar är den stora lösningen till att slippa drama, förlåt men jag kommer krossa era drömma för just nu har killar dragit in mer tjafs och varit mer pmsiga än vad tjejer har gjort och varit…

En kille som jag dock älskar av hela mitt hjärta är Toy. ♥ Han var underbart fin idag även fast han var okoncentrerad, fjantig och vi fick improvisera och rida på vägar då åkrarna börjat bli för mjuka. Inte det lättaste att rida igenom en fjantig ponny på grusvägar det ligger monstren i vartenda dike men vi lyckades ändå och han kändes riktigt fin på slutet, så taggad inför Victoria träningen i morgon! 🙂

IMG_4007 (2)

Mina tre små änglar. ♥

You may also like

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *