Träning utvärdering + film

Idag var det första träningen för mig och Toy på mer än tre månader och ponny satte det som ingenting. Jag själv var lite ringrostig men Toy var lika bra, om inte bättre, som senaste gången vi tränade i December.

Började lite med lite lätt markarbete och där la vi mest fokuset på min sits. Sträcka på sig och armbågarna inte till kroppen för att få en stadig hand, något jag verkligen behöver jobba på. Efter det blev det lite bomarbete och mindre hinder för att komma igång lite lätt vilket han gjorde super bra, måste bara tänka på att han inte skjuter ut bogen i högervarvet. Sen till sist så la vi upp en ”bana” som vi hoppade på 1 meter, så underbart att få hoppa dom höjderna igen. Suttit och malt på 50 – 60 och äntligen får jag hoppa lite ordentliga hinder! 🙂 So to sum i up,  jag är otroligt nöjd med både mig och Toy, jag gjorde mitt bästa och Toy presterade på topp.

Underbara lilla ponny, nu taggar vi (förhoppningsvis) Bratteborg LB LB + i April. 🙂 

You may also like

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *