Ingen Söndagsångest här

Har myst ner mig i sängen och ska snart sätta på någon serie. 🙂 Har varit en riktigt mysig Söndag utan Söndagsångest. Tänk vad en sovmorgon och uteritt i solen kan göra med ens humör! Kunde faktiskt bortse från att Toy betedde sig som en  oinriden 3 åring idag med lite för mycket vårkänslor. Ma gad säger jag bara, rädd för allt och såhär pigg som han var idag har han nog aldrig varit. Skönt att han är på glatt humör iallafall. 😉

Var som sagt också på hockey match. Trodde inte att det skulle vara så brutalt som det faktiskt var, visst dom är 98:or men ändå, smällde i hela ishallen och rykte till varje gång någon blev tacklad, så om jag nu får för mig att stå på ett par skridskor igen då håller jag mig till konståkningen punkt slut. Måste dock säga att jag är stolt över min kusin som faktiskt gjorde mål idag, så duktig. 🙂

IMG_4058

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *