Galen ponny och yoga

Hello. 🙂 Har precis landat i min soffa med datorn i knäet och tända ljus, är inte riktigt någon ljusmänniska men ibland får man feeling. 😉

Dagen har varit otroligt blandad. Är otroligt omotiverad till allting just nu så jag får kämpa mig igenom skola, stall, träning och även bloggen. Vill helst sitta och kolla på serier och äta popcorn tills motivationen kommer tillbaka men tyvärr fungerar ju livet på det sättet så fick dra mig ner till stallet efter skolan och göra det som måste göras. Blev mindre glad när jag skulle ta in Toy och han hade lite för mycket vår känslor och brallade runt i hagen i över en kvart tills han var super trött. Ingen ide att ens hoppa upp på ponnyn då han var fullkomligt slut körd. Satte på honom grimman och gick ett varv i hagen bara för att vissa att nej det är jag som bestämmer vare sig du vill eller inte. 😉

img_2576-5

Nu ska jag stänga ner datorn ta fram tyska glosorna och sen köra lite yoga, ha precis börjat med yoga och det är så otroligt skönt så namaste. 😉 

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *