Jag lärde mig iallafall

Jag har gjort idiotiska beslut, jag gör idiotiska beslut och jag kommer med alla säkerhet göra ett X antal till. Men vet ni vad? Jag lär mig från dom. Jag vet att det inte går att tävla 3 helger i rad, jag gjorde det misstaget med Pia för 2,5 år sedan och det misstaget gör jag aldrig om. Jag satt flera dagar i rad i ett ridhus och trimmade och det misstaget gör jag heller aldrig om. Misstag som fått mig att vilja klappa till mig själv har i slutändan gett mig något positivt men ensak får mig att börja undra är dom där tjejerna och killarna som gör samma misstag om och om och om igen. Hästen vägrar ut sig på LA? Varför inte hoppa tio till dom kommande helgerna och sen slänger vi in lite nationell på det också. Yeah great. Jag har på riktigt sett tjejer som har sina hästar på  försäljning som väljer att börja debutera klasser när hästen två tävlingar tidigare vägrat ut sig vilket för mig är helt korkat och idiotiskt.

Jag ser så många tjejer som bara är något år yngre än mig och dom, förlåt att jag säger det, tänker inte över huvudjävla taget. Jag tänker ofta att jag kanske också gjorde så, jag kanske också la upp alldeles för höga hinder, gjorde för snäva svängar och inte riktigt tänkte alla gånger och ja det gjorde jag, när jag var tolv och precis hade blivit hästägare och var nybliven tävlingsryttare, dom här tjejerna har haft häst sen dom var nio och är fjorton.

1555465_355024327973189_405336630_n

Tbt till min och Pias tid, Ljungby 2013. ♥

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *